Shower head holder upper?


när man sover borta så kan man upptäcka att vissa saker fattas där man sen ska duscha på morgonen.
tex någonting att hänga upp duschslagen på!
Då önskar man att man hade en "shuc" as seen on Dragon's Den.

Kramkalas

En annan sak jag har lärt mig från A ( du lär mig så mycket!) är det här med att det förutom att fråga folk om man har legat med dem, är kul att krama folk man inte känner.
Det här var något jag allmänt var inne på i lördags, låtsas känna folk du inte känner, det är väldigt kul.

Men, när vi var på Spy bar och är på väg uppför trappan så träffar jag faktiskt någon som jag känner, en fd kollega, blir jätteglad och kramar om honom. Som det sker så är nästa person som kommer nerför trappen någon som Ante, en kille som var med oss, känner, så han kramar honom. Nu är det här nästan som en trend, tradition etc så när nästa person kommer ner för trappan säger jag till Sofia att hon bara måste krama honom. Och hon är inte den som är den! Väldigt roligt är att det här verkar vara en väldigt full, och väldigt förvånad Fredrik Virtanen.
Men alla blir väl glad för en kram?
/M

Italienska piloter

Hahaha,
hade fått en ny friend request på facebook vilket påminner mig om en mycket rolig historia från i lördags.
Eller jag tyckte det var väldigt kul då, vi får väl se hur kul det verkar nu.

Jag var ganska offensiv kan man säga, gick runt och frågade folk vad de jobbade med och så.
Samt körde min nya favoritinledningsreplik som jag fått från A. " jag känner igen dig, har vi legat?"

Så, jag började prata med någon kille och kör den, varpå han svarar " nej men jag vet vem du är, du letar efter italienska piloter". WHAT?!?! Det är ju helt sant, eller, jag vill gärna ha en italienare, och varför inte en pilot också. Här märker jag att jag tydligen har tänkt till i yngre dagar. Då har vi tydligen gått i samma skola någon gång och han är dessutom vän med min kompis Fredrik som har berättat för honom om min quest efter italienska piloter.

ja, det var kul iallafall, att man tror att man ska få någon lite svarslös me den absurda och påstrida frågan " har vi legat" och han kontrar med att veta vem min drömman är .

och nu ska vi bli vänner på facebook! :)

I DIT IT!!

Hah! Äntligen!

Var ute med en kompis  E i lördags, som förövrigt nu är mer än intiterad i den här tävlingen, hon har kämpat på bra, men hon ska få berätta mer om det själv.. ( Hon är redan på C nu!)
Och vi körde verkligen Full Fart Frammåt, true Fjortis style.
Vi hånglade t.ex med samma kille. Haha, när gjorde man något sånt senast!?

Men så här; som ni alla vet så har jag ju blivit nästintill desperat i jakten mpå Mr C.
Så när vi träffar en kille som E känner igen, men hon vet inte riktigt hur.. ( det visar sig såklart att de har hånglat :) )
och han är dels consultant och dels något på B som jag nu inte minns, samt i övrigt väldigt villig, så kör vi helt enkelt och prickar av honom båda två. Först jag och sen direkt efter E. Enbart för att få våra bokstäver, enbart för konstens skull, jag var inte det minsta intresserad.  Herregud, vad har den här tävligen gjort med oss? Men jag tycker det kändes bra. ( asså inte kyssen, utan känslan efteråt! :) )

Så, nu är jag back on track och hade för övrigt en väldigt väldigt rolig kväll med många anekdoter som jag återkommer och berättar mer om sen!

/ M



Minnen från förr.. en del blev blå.

Det här var ju roligt ju, gå nedför minnenas allé.
För det är ju det jag får göra. Stockholm är lite större än Göteborg, så jag stöter inte på gammla ligg lika ofta som du A. Eller, så har du varit runt lite mer...? ;)
Ska se om jag kan komma på något mer..

Näe, jag ihar nog inte träffat något gammalt ligg eller ragg på länge, men jag kanske borde ha skrivit upp RobinsonRobban som gammal hångelmerit idag när jag sökte robinson 2009?

haha, tror det nog mer hade varit något negativt, så det ska jag försöka hålla för mig själv.
Men om jag kommer med i robinson nästa år, kom ihåg var ni läste det först :)

/ M

Ligga sig till jobb?

Hmmm..
försöker tänka på när jag senast träffade någon jag legat med..

Det var inte så roligt men lite pinsamt, men mest för honom.
Jag var på en företagspresentation en gång, och på företaget jobbade ett gammalt ragg.
Vi hälsade efteråt med glada miner och har inte alls några problem med varann, men sen var det ju massa folk där som han var tvungen att presentera mig för. För jag var där som arbetssökande och de som representater för företaget, så det var meningen att man skulle mingla. Så jag fick hälsa på en kille, som direkt frågar : " jaha, hur känner ni varann då". Och vi tittar lite på varann och jag hinner inte säga något innan mitt ragg börjar svamla och säga eeehhhh och helt tappar fattningen och orden. Jag försöker lite med " gemensamma bekanta..." men han hade redan röjt oss totalt.
Om jag fick något jobb där ändå? Det återstår att se kan man väl säga..

/ M


Gammalt

Så har det hänt igen.. och detta brukar inte hända men tydligen blir man aldrig kvitt vissa personer. Jag var ute på kundbesök idag. Vi stod i receptionen och väntade på att få våra namnbrickor. Vem är inte där och hämtar ut sin namnbricka om ett gammalt ligg till mig.. Av alla ställen och när det verkligen inte passade in. Vi tittade lite på varan men ingen av oss låtsades känna igen den andre.. Jag är ändå rätt säker på att han gjorde det, han vände sig om lite extra när han gick upp för trappan. Som tur var hade jag tvättat håret och satt på mig lite schysta kläder så jag såg inte allt för illa ut. Det roliga är att denna man även äger ett obemannat solarium som jag utan att känna till ägarförhållandena tänkte nyttja. Jag bad den söta tjejen som råkade vara där och städa om hjälp med vilket program man skulle välja (solarium och jag går inte riktigt ihop men jag tänkte jag skulle prova). Hon visste inte exakt hur det fungerade men ropade på killen i solariet bredvid. Och vem var det inte om mannen jag berättat om ovan. Så det var bara att lyssna på honom hur alla finesser med lugnande aromterapi m.m. fungerade och se nöjd ut. Jag kan säga att det inte var ett av mina härligaste ögonblick. Jag var trött, blek och osminkad och skulle utföra en så förnedrande handling som att sola solarium.. Hoppas jag gjorde bättre intryck idag :)

/ A


Minneslucka

Så.. idag hände en liten spännande sak.. eller ja det uppdagades i alla fall. I fredags var det ju after work med jobbet. Min kära väninna (hon som avancerade så snabbt i vår tävling och för övrigt är på E nu) satt bredvid en kille i en soffa. Jag kom dit och började prata lite. Väninnan sa: "här är ju X". Jag svarade: "Vad trevligt, men gud vad jag känner igen dig, vi måste ha träffats förr!" Vi pratade lite och sen var det dags för mig att gå till baren. Just då tyckte jag att jag behövde ytterligare en drink.. Inget mer med det tills jag i dag träffade kompisen på en fika efter jobbet. Hon sa att det var så roligt att mr X varit där. Jag var på nytt tvungen att påpeka att jag kände igen honom väldigt väl men att jag inte kunde placera honom. Då tittade hon lite konstig på mig och sa: "Men ni har ju legat med varandra." Jag ställde mig mycket frågande till detta men hon friskade upp mitt minne med lite detaljer om var vi träffats och helt plötsligt ramlade polletten ner.. Till mitt försvar får jag anföra att det var rätt länge sen, att jag var rätt full när vi träffades förra gången och lite berusad även i fredags. För att krydda historien lite extra berättade killen senare för min kompis om sitt mest pinsamma ögonblick. Det var när jag och han sprungit på varandra ute en gång på krogen, dock efter att vi spenderat en natt ihop, och han hade sagt att han kände igen mig.. Mitt svar hade då varit ungefär: "Vi har legat med varandra, det kanske är därför." Kanske var min lägliga minnesförlust bara ett försvar för hans tidigare lucka eller så var det inte så mycket att komma ihåg vare sig för honom eller mig.

Ja ja, det är så mycket man inte kommer ihåg och tur är väl det :)

Fridens Liljor /A


man vill ju vara med från början

Märker att det är svårt att läsa hela bloggen från början, och det är ju där vi förklarar upplägget, går igenom vilken bokstav vi är på hitills och hur vi kommit dit osv.
Tyvärr finns det ingen " tidigare sidor" längst ner på bloggen.

Så det du ska göra är att klicka på " arkiv oktober 2008" här till höger så kommer ALLA inlägg upp.
gör det.
det är bra.
mycket läsvärt. såklart :)

puss puss
/ M

måste. underhålla. er.

Ni är ju galna. Ni är här före 9 på morgonen.
Vad är det här? nya morgontidningen?
Och tror inte att jag inte har koll, det har jag. Kollar statistiken hela tiden. För jag är så fascinerad över vilka det är som läser ( utan att kommentera, hmpfff).

Inget hångel sen sist heller..
Inga sexdrömmar inatt jag kan berätta om heller.
Men jag drömde en hemsk mardröm igårnatt. Det var en helt ny genre inom skräck.
Det var nämligen en ond dam som gjorde mig jävligt illa, hon tryckte på några onda punkter på min rygg eller något, men det gjorde verkligen ont. Det värsta av allt var att hon inte slutade trots att jag skrek och skrek. För hon vad DÖV. Hon hörde alltså inte att jag skrek. Men jag tror inte hon hade slutat ändå för hon var verkligen ond. Och det gjorde verkligen ont.
Ond och Döv. Det är ganska läskigt om ni tänker efter.

Döv är det nya svarta.

/ M


Arbeta...

...känner jag inte för just nu.. I helgen var det alldeles underbart höstväder men så i måndags var det grått och regnigt. Detta kan inte bara vara en slump. Det måste betyda att vädret inte heller vill att jag ska arbeta. Eller rättare sagt.. hade jag varit ledig hade vädret varit fint. Så jag kan tänka att det ligger i allas intresse att jag inte sitter instängd på ett kontor hela dagarna.

Ikväll blir det hockey! Ska bli jättekul. Första hockeymatchen i Scandinavium för säsongen. Jag har legat av mig. Förra säsongen gick jag mycket på hockey men eftersom jag inte har samma tillgång till biljetter i år har det blivit lite dåligt med min supporterstatus (Hockeybiljetter likt älgkött får man och det känns illa att behöva betala för det). Jag måste dock lägga ut lite mer krokar om att jag gillar hockey och hoppas på att jag blir bjuden lite mer. Det finns rätt mycket företagsbiljetter i GBG så berättar man bara för tillräckligt många att man vill gå kan man nästan lösa biljett för varje match.. Måste börja jobba mer på detta. Biljetterna till kvällens match har min underbara kompis fixat genom att utnyttja ett gammalt hångel.. det gillar jag ;) inte nog med att man kan få en bokstav.. man kan även efteråt få biljetter och andra förmåner.

Ett litet plus med kvällen är även att jag kanske kommer träffa min Truckförare aka chauffören. Jag kan visserligen tänka att det blir svårt att hångla upp honom där på läktaren (speciellt som vi nog bara kommer träffas i pauserna) men man kan ju sondera terrängen lite.

Önska mig lycka till.

/ A


A, ett tips till dig! Och obs, Gunilla kommer finnas på plats för att hjälpa till.

Singel After Work




After Work på Restaurang Tres Hisingen Göteborg för singlar den 30 oktober kl. 17.00 - 20.00.
Träffa andra singlar på After Work, sista torsdagen i varje månad hela året.

Nästa tillfälle 30 oktober
Vi träffas 17.00 - 20.00 på Restaurang Tres, adress Lindholmspiren 5 Göteborg. Läs mer på http://www.tres.se/

Kom som du är. Ingen anmälan.
Pris 100 kr. Mingelmat samt ett glas öl eller vin ingår.


Kvällens värdinna Gunilla finns på plats för att hjälpa till.


Min första kyss

I brist på nya hångel tänkte jag att jag alltid kan producera lite text om gamla bravader.
Början görs som sig bör från start och den första som jag inledde min kyssingkärriär med var Jeff..
Han var snygg och söt och allt det där, och dessutom något av en skolans badboy. Han hängde iaf med badboysen och så här i efterhand kan jag undra hur coolt det var att de gick någon form av särklass hans kompisar? uuuu...
Hur som helst så var det inte det mest romantiska scenario man kan tänka sig, men vi var hemma hos en av hans konstiga kompisar som bodde ovanpå mariahallen på söder ( denna kära gamla vivobutik som alla saknar med glans i ögonen sedan det blev hemköp..) och vi lekte sanning eller konka.
Efter många konstiga händelser som att min stackars stackars tjejkompis fick pussa konstiga kompisens bröstvårta bla. så skulle då jag och Jeff kyssas.. iiiiih!
Jag var ju lite kär i honom sen innan så jag var mycket glad. och mycket nervös. För hur gör man egentligen?
Men det jag minns, var att det var helt underbart!
Än idag är han nog en av de bästa jag har kysst faktiskt.
Han och mitt senast ex och sen B som i Banker faktiskt. De tre är nog på min tre i topp. Jo och så han digeridoospelaren i usa förstås...

Ni då? Hur var er fösta kyss?

/ M

Fiasko

Lördagens tjejkväll blev inte alls så vild som tanken hade varit. Efter fredagens AW kände jag mig rätt sliten. Jag var inte hemma allt för sent men det blev ändå lite drinkar (varför är det så gott med dry martini?) så jag var valdigt trött på lördagsmorgonen. Det blev en lugn förmiddag med en härlig engelsk frukost (sjukt gott på bakfyllan), några avsnitt av Brideshead revisited (underbar serie) och helt plötsligt var klockan alldeles för mycket. Jag hade inte handlat mat till kvällen (inte ens bestämt vad som skulle handlas) och lägenheten såg ut som Christer Pettersons. Så det var bara att lägga in en extra växel och ge mig av. När tjejerna kom vid halv åtta var jag helt slut.. Glad att jag efter ett tag lyckades servera maten (nachos med tillbehör, mmm) sjönk jag ner vid bordet och kände tröttheten komma krypande. Jag tror även att resten av sällskapet kände något liknande. En efter en droppade av utgångsplanerna och ingen var gladare för det än jag. Det är inte jättelockande att ge sig ut i regn, rusk och blåst när man redan är hemma. Så mr C har fått vänta lite till.

/ Anniqua


Vad är väl ett hångel?

Det kan ju vara lämpligt att också fastställa reglerna för vad som är ett regelrätt hångel.
Enligt mig så räcker det väl eg med en kyss för att få gå vidare till nästa bokstav, men för skojs skull så slog jag upp hångel på wikipedia. Obs att källa behövs för att kunna säkerhetsställa att hångel Är upphetsande! :)


Hångel är en, ofta sensuell, kärleksakt som mestadels består av intensiva kyssar och närgångna smekningar, allt under tät kroppskontakt. Hångel brukar ofta ingå i förspel och är upphetsande.[källa behövs]

/ M

i väntan på något gott

Så har jag startat mitt nya liv.
Detta är en företeelse som händer då och då, men inget fel i det. Det är ju kul att ha flera olika liv kan man tycka.
Det här nya livet handlar iaf, som så många av de tidigare också, märkligt nog, om att vara lite mer hälsosam.
Om inte inför beach 2009 så inför att öka min potential till fler hångel kanske. Det vore ju smaskigt att vinna den här tävlingen, get it over and done with iallafall.

Så...
de senaste dagarna har jag varit ute på en helsikes massa promenader, och igår tog jag mig till sats för första gången på ... 3 månader. Bra jobbat! Jag gick på yoga. Mesgympa tänker ni. Men! Hör och häpna, jag har värsta träningsvärken idag! Asballt. Så, nu jäklar...

Ja, det var min lilla berättelse för idag.
Jag äter förresten rosenrot och b-vitamin också. Det kan nog vara bra. Lite uppiggande så.

När börjar ni träna inför beach 2009, eller vad är era bästa kom i form trix?

/ M

dela med er!

alltså det är helt fantastiskt kul att vi har så många besökare.
men, vilka är ni?
ni gör inte mycket väsen av er.

berätta vilka ni är,
vill ni / är ni med och tävlar med oss? vilken bokstav är ni på?

eller vill ni bara anmäla ert intresse för framtida hångel? skriv vilket yrke ni har!

jag vill veta vilka ni är.. hemlisar.

/ M

fel mediakille

Jag blev erbjuden att sättas upp på en date med en kille på en reklambyrå.
Jippie tänkte jag, här har vi en creative director, eller kanske en copy. Nu kör vi!
Men, tji fick jag, för sen fick jag veta att han "bara" var AD.
Så, hur kommer jag ur den här daten nu då..?
AD är ju något av det enda jag hånglat med i år.

Kanske ska göra om tävlingen till "hångla med flest ADar på ett år"?

Anniqua- det går inge bra för oss. Vad ska vi göra?
Jag är lite sugen på att lägga ner, för jag får känslan av att den här bloggen är fördömd!
Samtidigt har vi ju på något magiskt sätt fått oss en jäkla massa läsare,som vi ju inte kan göra besvikna.

Hörrni! Nu får ni rösta! Vill ni ha kvar oss eller ej?


/ M

det går inte så bra nu

Skrev ett långt inlägg som försvann.
Det regnar.

Jag vill inte så gärna vara i Stockholm, hellre gbg el skåne.

Buhu. Pigga upp mig någon!

/ M
Bitter är det nya svarta

Det finns fler som oss!

Men killar är lite annorlunda..

Hörde igår om en kille som har en liknande tävling. Med sig själv. Och jag förstår verkligen tjusningen med det, och funderar på att hoppa på hans sak också. Dels är det något med det som triggar igång någon del i min hjärna ( har jag aspbergers? Han kallas tydligen rainman på sitt jobb..) och dels går ju tävlingsandan på och jag blir sugen på att slå honom.
Men han har hållt på sen nyår tror jag det var och han har bara kommit till 19 av 199!

Så, vad är hans tävling?
Han ska se alla registreringsskyltar från 001 till 199, i ordning då förstås.
Och det tar tydligen tid. Men jag kan gilla det. Bra om man är ute mycket på vägarna. Riktig bra om man är chaffis.

Obs alla Chaffisar- här har vi ett tidsfördriv till er! och när ni ändå är här och läser, kom och hångla upp oss!

Tjejkväll ikväll!

Åh vad härligt att du också känner lite stress M. Jag inser att det här med hångel är svårare än jag trott. Kanske för att jag är för kräsen. Försökte med Co worker igår men kom på att det kunde bli lite pinsamt på måndag.

Jag introducerade tävlingen för min underbara kompis och hon sa att hon verkligen inte skulle vara med. "Du vet hur jag blir när jag tävlar och jag har hånglat så mycket nu att jag måste lugna ner mig." Men redan igår började hon räkna igenom hångel sen midsommar och kom fram till att hon kunde börja på D. Och tror ni inte hon fick möjlighet att hångla med en distriktschef. BRA JOBBAT!!  Jag känner att hon är en stark föreblid för oss andra och hon kommer bli svår att stoppa i jakten på den lilla lilla skumpaflaskan. Men jag välkomnar henne in i leken.

Nu ska jag börja städa och laga mat inför kvällen. Jag känner att det kommer bli stressigt men jag får väl skylla mig själv för att jag latade mig hela dagen.

Ha det underbart alla och lycka till i jakten! Förhoppningsvis hittar jag min Charterreseledare i kväll.

/ A


kyss-stress

Oj oj, jag drömde mardrömmar inatt. Stressdrömmar om kyssar med någon på C.
Inser att jag blir lite stressad över den här tävligen, att jag inte kommer någonvart!
Nu har jag ju engagerat så många i det här, rekryterat andra tävlanden, fått folk att följa tävlingen med spänning, och så kommer jag aldrig till skott!
Dessutom är jag såklart rädd att förlora!
Gaaah!
Så ikväll bara måste jag iaf göra ett försök med att hitta ngn på C.
Eller, så får jag ljuga. Allt för konsten! :)

Hur gick det för er alla igårkväll? Någon som satt igång med sitt A eller komit ett steg vidare på vägen?

För övrigt så har en näringsfysiolog hört av sig och erbjudit sina tjänster till oss alla när vi kommer till N!


/ M

ÄNTLIGEN FREDAG!

Så ikväll är det dags... Nu ska jag försöka på C. Jag ska vara riktigt ärlig så är jag inte helt på hångelhumör så jag tror inte att det kommer gå så bra. Vill egentligen mest träffa mina kollegor och ha det trevligt. Jag har ju även träffat dem ett gäng gånger förut så det där med Co Workerhångel kommer nog inte gå så bra. Jag har även tänkt att det ska bli en lugn kväll ikväll. Jag satsar allt på morgondagen istället.  Min kära väninna har även lovat att jag kan få hångla med hennes kille som är CRM Manager så det kanske inte är så viktigt att jag lyckas ikväll.

Ja ja, Vi får se...

Här är ett litet boktips till er alla. Den här boken har verkligen hjälpt mig mycket!

How to Stay Humble When You're Smarter Than Everybody Else

/ A

internationella hångel

Är något jag tror att vi ska satsa på. Jag gillar det. Det vara bara köpenhamn som inte riktigt gick som vi önskade.
Jag tror att vi tillbringade lite för mycket tid på hotellrummet..
Nästa gång får vi se till att ha sett alla Tila Tequila avsnitt Innan!
Dels så att vi inte fastnar framför tvn såklart, men vi kanske också kan få lite inspiration av henne.
Jag känner att jag skulle vilja gå en kurs i porrstångsdans. Det är nog något för mig.

Men, vad sägs om en tripp till oslo snart?
Jag tror vi kan få jobb där också om vi vill...

http://www.youtube.com/watch?v=ACPMSTZYFhc

/ M

Torsdag = Tråkdag

I morse kändes det som att det inte skulle hända mycket. Min plan med Co-workern rann ut i sanden och utanför regnade det. Jag kände att detta kommer bli världens tråkigaste torsdag.

Men så gick jag ut på lunch och insåg att solen sken, jag skulle träffa en trevlig kompis och att livet kanske inte är så tråkigt. På lunchen brainstormade vi om bokstaven C; vad sägs om Chef, Chaufför eller Clothing-buyer? Controler lär ju inte heller vara så svårt men Creative Director har M tipsat mig om och jag måste säga att det låter spännande. Vart tror ni de hänger en torsdagskväll?

Annars får jag helt enkelt lugna mig, åka hem och titta på Heroes ikväll och planera min strategi för helgen.. Jo så får det nog bli.

Ha det gött!

/A


Syfte

Det är alltid härligt att få hångla lite men det kan ibland kännas lite meningslöst. Går ni däremot med i vår tävling får ni genast ett syfte. Så varför inte delta... det är kul!!
Det gäller att se varje hångel som en bonus. Man behöver inte hångla runt men nu kan man kan till och med passa på att hångla med flera samma kväll.. och med en god anledning... skriv bara ett mail till [email protected] och berätta var ni är.. Passa på att vara med.. Jag vet att ni vill ;)

/A


Hångla för ( emot?) bröstcancer!

Vi här på kissingcontest vill ta vårt ansvar och stödja bröstcancerforskningen så här i oktober månad.
Rosa band gör vi våra egna, tänk vad man kan spara pengar på det!!

Men det finns andra saker man kan göra för att bekämpa bröstcancer, tex känna på sina bröst för att i förtid upptäcka förändringar. Det här är dock en sån sak som är mycket roligare att göra om man är flera. Eller iallafall två, och jag tänker då främst på den du hånglar med.

Så, vid nästa hångel, ta fram den här bilden och visa hur han ska göra, så slår du två flugor i en smäll!

                      


/ M

Kul att så många vill vara med!

Den här bloggen har bara funnits i ca ett dygn, och redan överröses vi av mail med folk som vill vara med och tävla.
Jättekul!
Gör så att ni mailar in vilken boksav ni är nu på och berättar lite om hur ni tog er dit till [email protected] eller skriv här i kommentarsfältet och lämna er mailadress så kommer vi välja ut några som får vara med och blogga här på sidan!

Det här kommer bli stort, jag känner det! Det här kommer bli det nya bingolotto... :)

/ M


Mannen med stort C

Så.. Efter försök att hitta C både i Stockholm och Copenhagen (grämer mig lite över att vi missade C i CPH) är det dags att göra nya försök i Göteborg.

I morse sprang jag upp till våra konferensrum på jobbet för att sno åt mig lite rena muggar (någon hade glömt sätta på diskmaskinen). Där uppe var det möte i något talent-program och deltagarna stod utanför och fikade... Och där stod hånglet från förra julfesten. Jag blev väldigt sugen på at köra en återförening... han är ju ändå Co-Worker. Man kan även titulera honom CRM om man vill och en titel med tre bokstäver är alltid hett... Själv är jag CSM om det är någon som är intresserad av ett C ;)

Skulle jag inte lyckas idag är det AW med jobbet på fredag. Massa Co-Workers! Är dock inte säker på om jag är så desperat att jag kommer ta någon där... men det är alltid bra att ha möjligheten.

Det kan även vara så att det finns andra alternativ förutom mina kollegor på fredag. Skulle det dock skita sig så blir det tjejfest med utgång på lördag och då ska det väl lyckas kan man ju tycka.


Jag tycker det ska bli spännande med D... ;D

/ A

potentiella framtida hångel

Ligger här i en soffa i skåne och tittar ut över skånes störtsa insjö.
 ( varför säger man insjö, finns det utsjöar? är inte det bara hav?)

Tänker att jag behöver en plan, och att jag också behöver gaska upp mig själv och se att det finns framtida möjligheter, även om det går lite trögt just nu på C.

Framtida potentiella hångel jag har på olika bokstäver:

D- jag känner en datakille jag nog skulle kunna hångla upp.
E
F
G
H- här har jag en kille som jag vet absolut skulle ställa upp, han jobbar med HR, men befinner sig tyvärr just nu i Korea..
I
J
K- han är jävligt svårflörtad nu för tiden, men om jag kan supa honom full har jag ett gammalt ragg som är key account manager
L
M
N- en nutritionist som jag pratat ett tag med om en date, kanske blir dags lagom till nästa sommar då...
O
P
R- mitt ex är rockstjärna, visst måste jag kunna få använda honom i detta syfte här?
S - här har vi både en potentiell säljare samt en ny stjärna, en simulatortekniker!
T
U
V- känns bra att jag redan har en varuhuschef på kroken!

Näe, överlag så blir det ju ändå uppenbart att jag måste ut och ragga lite mer.. Det får bli till helgen!


/ M

B-hångel!

Nu på höstkanten har motivationen på nytt blossat upp och det kanske var dags att fixa en ny bokstav... Som av en händelse råkade jag springa på en man med den härliga titeln Bariatricspecialiist. Detta var jag dock lyckligt ovetande om när vi träffades och började diskutera feta människor. Men jag blev mycket positivt överraskad när vi på morgonen började prata om titlar och vad man sysslade med. Äntligen ett B! J Jag försökte även applicera bokstaven C på min Bariatric så som Civilekonom och Consultant men tydligen säger reglerna att det måste vara en ny person på varje bokstav. Tyvärr Bariatric, nu måste jag gå vidare till C...


/ A


Hur går det för A!

När vi började denna tävling någon gång kring midsommar trodde jag likt M att detta skulle bli likt en promenad i parken. Jag menar, hur svårt kan det vara. Jag var redan på god väg att landa mitt A genom ett span jag haft sen nån vecka och resten kunde ju inte vara så svårt. Men ack vad jag bedrog mig. A:t var ju som sagt inte särskilt komplicerat. En accountant på Volvo som jag träffade sporadiskt. Visserligen fick jag inte till en allitteration som den goda M men mannen bodde på 3A så gatunumret fick duga. Det var en trevlig historia med mycket skratt men efter ett tag var det dags för nya äventyr. Sommaren blev dock sorglig sett ur ett tävlingsperspektiv och inte ens en endaste liten bokstav lyckades jag erövra trots charter till Grekland och allt. Ska jag vara riktigt ärlig tror jag det berott på avsaknad av motivation. För jag kan väl inte ha tappat "the loving feeling"?


/ A


Han som vill bli D

Han som vill bli D hittade vår blogg med stora glädjeutrop.
Så nu funderar jag på om vi inte måste byta adress..?
Vad säger ni kära bloggkollegor, hur går det för er? Ni måste ju skriva lite och berätta om era eskapader nu också!

Jag är iallafall i skåne nu, här skiner solen, och jag är och hälsar på en kille som nog gärna skulle vilja bli näste man på listan. Egentligen borde han inte få vara eligibel förrens frammåt S. 
Dessutom kan man ju fråga sig om han verkligen vill bli nästa person på listan om man vet att man just bara är en i mängden på en lista? 

Jag undrar också själv om jag verkligen kan räkna honom nu någonsin, på någon bokstav, eftersom han vet om tävingen? Det är ju ett problem, det innebär ju eg att man inte ska berätta om den för någon, för nu är ju ALLA potentiella framtida hångel. Och de går ju enligt reglerna bort om de vet om att du hånglar med dem bara för tävilngens skull.
Så tricket kanske är att få dem att tro att det inte är för tävlingens skull utan för att du faktiskt Vill? Komplicerat..



/ M

Jag är på C nu...

Jag började den här turneringen i maj. Trodde att jag lätt skulle vara klar lagom till sommaren var över. Tji fick jag.
Vet inte om det är det att jag inte varit singel på längre och glömt hur man gör, eller om min jakt kanske är för uppenbar och då skrämmer bort killar? Det kan också vara så att det är svårare än man tror att matcha attraktion, tid och plats, med lämpligt yrke.

Hur som helst så tog jag min första erövring, eller min bokstavoskuld om man så vill i juni i Amsterdam.
Jag satte alltså en AD i Amsterdam och för detta får jag extrapoäng. Det är alltid fint om man sätter bokstaven i en stad med samma namn. 

Sen dröjde det hela sommaren tills det nästan var augusti innan jag hittade min B, en banker från London. Jag har alltås haft en mycket internationell prägel på mina val so far, men det har inte alls varit medvetet. Det har snarare bara gett mig lite onödigt mycket förkylningar känner jag.

Och nu letar jag alltså efter min C...

Var i Copenhagen i helgen och hoppades på napp, men, så desperat har jag inte blivit än att jag tänder till på rödmålade tjocka vikingar .


/ M

Livlinor

Det är ingen enkel match det här, det ska man inte tro. Så, för att det ska vara mer nöjje än hårt arbete så har vi kommit fram till att man precis som i postkodsmiljonären såklart ska få 3 st livlinor.

LIVLINA ETT: Du får byta bort en bokstav en gång och dubbla föregående eller kommande bokstav. Om jag tex tycker att C är supersvårt får jag istället ta dubbla B eller D. Det måste dock vara olika yrken och personer på de två B'na eller D'na.
Detta måste dock också bestämmas 3 timmar innan själva hånglet. det går inte att vara på krogen, få till ett hångel och sen i efterhand komma på att det var ett dubbel-B.

LIVLINA TVÅ: Du får ge bort en stycken bokstav en gång. Till vem som helst, behöver inte vara någon som är med i tävlingen. Men personen måste informeras om att den får din bokstav och godkänna detta. Du kan alltså inte bara peka på en kvinna som hånglar med en Polis och säga att hon tar ditt P.

LIVLINA TRE: Du får hoppa över en enda bokstav i alfabetet. Q X Y Z är förstås redan borttagna.

Undantag och regler

Några undantag finns:

- Om du skulle komma på att någon har Ljugit för dig om sitt yrke. T.ex sagt att han/hon var cirkusartist och det sen visade sig att han var tågvärd så finns det en preskriptionstid på ett dygn. Dvs får du reda på inom ett dygn att hon/han inte var cirkusartist så är inte hånglet giltigt för bokstaven C. Om du däremot får reda på det efter ett dygn så är det giltigt. Det är ju inte vårt fel om folk ljuger för oss kan man tycka.

- Du får heller inte säga till någon att du vill hångla bara för tävlingens skull, i vissa fall kan det vara ok att berätta om det efteråt, men aldrig innan själva hånglet.

- Du får inte hångla med samma person på flera bokstäver. Om han tex är både accountant, banker och chef kanske, vilket man mycket möjligt skulle kunna vara, så går det inte att bara hångla iväg tre gånger och tro att man fick tre flugor i en smäll.


The kissing contest- så funkar det

Det är en täving där man ska hångla sig genom hela alfabetet, från A till Ö.
Så långt inga konstigheter.
Men här gör vi det inte på någon tråkig grund som namn eller så, vi gör det på yrken!
Du ska alltså hångla dig från arkitekt till Örtagubbe, fortast möjligt.
Vinnaren vinner.. en liten flaska champagne?

Tävlingen är igång!!

RSS 2.0